Power Gel Cream UNTUK TAHAN LAMA DI RANJANG

Power Gel Cream keluaran Pusaka Bumi Asli menggabungkan kebaikan minyak lintah bersama gabungan herba asli seperti gambir, tunjuk langit dan akar lalang yang sering digunakan dalam rawatan tradisional sejak turun temurun bagi mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin seterusnya membantu memanjangkan keseronokan seksual bersama isteri tercinta.
 powergel-cream-tahan-lama
Kandungan: 10 ml

UNTUK TAHAN LAMA DI RANJANG

Ø  INGIN TAHAN LAMA DI RANJANG SEHINGGA LEBIH 30 MINIT
Ø  INGIN MELAKUKAN PELBAGAI POSISI DALAM 1 ROUND
Ø  INGIN MEMBAHAGIAKAN ISTERI TERSAYANG
Ø  Anda masih GAGAH walaupun Isteri telah TEWAS berkali-kali.


*** Jadikan PowerGEL Cream untuk Hadiah Suami-Isteri ***

gambar-herba-lelaki
KEBAIKAN POWER GEL CREAM

  •          Meningkatkan kualiti seksual para suami
  •          Membantu anda tahan lebih lama ketika hubungan intim
  •          Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
  •          Meningkatkan libido atau keinginan seksual
  •          Membantu menjana kuantiti dan kualiti sperma
  •          Mengatasi masalah gangguan ereksi
  •          Mengatasi masalah lemah tenaga batin
  •          Membantu mencapai klimaks dan kepuasan berganda bagi anda dan isteri
 suami-tahan-lama isteri-tak-puas

KANDUNGAN POWER GEL CREAM

Minyak Lintah: Minyak lintah telah digunakan sebagai penawar untuk pelbagai jenis masalah kesihatan sejak zaman dahulu lagi dengan cara menghisap darah untuk membuang darah kotor yang terkandung dalam tubuh manusia, sekaligus membantu merawat penyakit yang dialami. Selain membantu mengatasi masalah kulit seperti eczema dan psoriasis, minyak lintah turut berkesan untuk menambah saiz dan ukuran zakar seterusnya meningkatkan fungsi seksual kaum lelaki.

Gambir: Gambir merupakan ekstrak dari pokok gambir yang banyak terdapat di Sarawak. Di samping berupaya melegakan sebarang kesakitan, gambir juga ternyata berkesan untuk mengatasi masalah ejakulasi pra-matang seterusnya membantu para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri.

Pinang Muda: Buah pinang muda diyakini mampu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin di samping membantu meningkatkan keinginan dan tenaga seksual sekaligus membantu para suami tahan lebih lama apabila bersama isteri.

Akar Pulasan: Selain berupaya memulihkan luka dan merawat demam, pulasan juga sering digunakan kerana keupayaannya untuk menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit.

Akar Lalang: Akar lalang sering digunakan di dalam rawatan tradisional bagi membantu memelihara sistem saraf di samping turut berupaya mengatasi masalah prostat dan meningkatkan tenaga seksual.

Tunjuk Langit: Buah tunjuk langit atau skyfruit merupakan sejenis herba yang mengandungi flavonoid yang berupaya menstabilkan peredaran darah, mengurangkan tahap kolestrol serta memelihara kesihatan jantung, manakala kandungan saponinnya mampu meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit. Buah tunjuk langit juga turut berupaya mengatasi masalah kesuburan dan ereksi, di samping meningkatkan tahap tenaga, memelihara kesihatan organ dalaman serta membantu mengurangkan serangan kanser.

Aloe Vera (Lidah Buaya): Tumbuhan yang berasaskan gel ini berupaya menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit, membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping merawat masalah kulit, memudarkan parut yang masih baru dan meningkatkan kelembapan kulit. Aloe Vera yang bersifat antikulat turut berupaya mempercepatkan proses penyembuhan luka, mengatasi masalah kegatalan di samping membantu menyegarkan lagi kulit anda.

Pudina: Minyak pati menthol yang diekstrak dari peppermint atau daun pudina ini merupakan antara ramuan semulajadi yang berupaya memelihara kelembapan kulit serta menyejuk dan menyegarkan kulit.

 powergel-cream-tahan-lama

HARGA PROMOSI : RM100RM80… RM60.00 shj

*FREE POSTAGE

CARA PENGGUNAAN POWER GEL CREAM

  1.      Picit sikit Power Gel Cream pada jari dan sapu di kepala zakar dan ratakan.
  2.      Sapu juga pd urut bawah batang zakar dari kepada ke pangkal telur.
  3.      Biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam.
  4.      Bilas sehingga bersih sebelum bersama isteri.

pancutan-pra-matang

JANGAN tunggu lagi… Kini penyelesai masalah anda TELAH TIBA…

SILA SMS/Whatsapp dulu ke +6010-5030530 (#PakLong)
Ada Stok PowerGel Cream ? (nama anda)

 

bang-cepat-beli
STOK TERHAD !!

Set Suami-Isteri MiniLove

set-suami-isteri

  1. MiniLove Men Spray (Kotak Hitam) – untuk suami Tahan Lama di ranjang : RM80
  2. MiniLove Orgamic Gel (Kotak Putih) – untuk merangsang isteri mudah klimaks : RM110

mini love men delay spray (1) wholesale-Minilove-fashion-no-side-effect-orgasmic-gel-for-female

Beli set ini, 2 produk dengan harga DISKAUN : RM 160.00 shj
Termasuk Kos Poslaju

SMS/Wasap : #PakLong > Set Suami-Isteri MiniLove
+6010-5030530 #PakLong

MiniLove Orgasmic Gel – Isteri PUAS

HADIAH untuk ISTERI TERSAYANG

mini-love-gel-perangsang-nafsu-isteri-menaikkan-ghairah-seksual
Fakta mengatakan, 70% wanita tidak mendapat kepuasan dalam hubungan seks mereka

isteri-tak-puas-seks-gel-tahan-lama

fakta-isteri-tak-puas-seks

Minilove Orgasmic gel yang direka khas untuk wanita menggunakan teknologi pengekstrakan nano kilang dan molekul kecil formula berasaskan air, Minilove Orgasmic Gel sangat berkesan dalam meningkatkan perasaan seksual wanita dan keseronokan dalam hubungan seks dengan rasa ghairah yang tinggi.

CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL

❥Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj
❥Mengandungi bahan-bahan semulajadi
❥ Tidak mendatangkan kesan sampingan
❥ Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
❥ Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
❥ Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris
❥ Tidak berwarna & tidak berbau

wholesale-Minilove-fashion-no-side-effect-orgasmic-gel-for-female

CARA PENGGUNAAN :

1) Gunakan produk ini 5 minit sebelum hubungan seks
2) Sapukan pada bahagian sulit anda dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan yang lengkap
3) Beberapa minit selepas itu, Anda akan merasakan ghairah, rasa kehangatan dan ianya akan membuat faraj anda basah!!

TEMPAHAN : 1 botol (10ml)
Harga Pasaran : RM 130.00

Harga PROMOSI : RM 110.00 termasuk kos poslaju
(RM120.00 untuk Sabah/Sarawak)

poslaju

SMS /WhatsApp/WeChat : Ada Stok MiniLove Gel

ke +6010-5030530 (SMS/WhatsApp)
#PakLong

PEMBAYARAN :
maybank2u-cimbclicks

MiniLove Men Spray – Tahan Lama (Harga Offer)

MINI LOVE MEN SPRAY

minilove-men-prolong-spray

Minilove Spray adalah spray untuk melambatkan pancutan sperma dan memberikan keseronokan berpanjangan dalam hubungan seks. Minilove di ekstrak daripada tumbuhan semula jadi dan ianya akan memberikan anda pengalaman seks yang berkualiti tinggi dan membolehkan anda menikmati seks lebih nikmat dengan selamat.

Anda perlukan Mini Love Men Spray sekiranya mempunyai masalah berikut:

CEPAT PANCUT

TEWAS DENGAN ISTERI

TIDAK DAPAT MEMBERIKAN KEPUASAN SEKS KEPADA ISTERI

TIDAK DAPAT MELAKSANAKAN TANGGUNGJAWAB BATIN DENGAN SEMPURNA

Dengan menggunakan Mini Love Delay Spray kami memberi jaminan bahawa anda dapat mengelakkan dari terpancut awal. Janganlah malu untuk memesan produk ini sekarang kerana kami amat yakin masalah anda dapat diselesaikan SEGERA!!!

17944ccc85aec7311734cf4cdbc6e596

Testimoni Pengguna:

“Tk tuan, saya dah test malam tadi memang betullah dapat tahan lama. nanti nak order lagi bila habis. hehe”, Jai, Ipoh.

“Saya amat berpuas hati dengan product ni, berkesan dan senang nak bawa dlm poket”, Ravi, Klang.

“Bang..memang best lah..selama ni dengar je tentang barang ni..dah pakai memang perghhhh..power bang”!, Zoul, Melaka

“Bro, nak order lagi 3 bro, nak rekomen kat kawan ofiice, puas hati Mini Love ni bro, memang lama tahannya, hahaha”, Razali, Pahang

ORDER : Harga Promosi : >>> RM80.00 <<< (termasuk kos poslaju)
Harga Pasaran : RM129.00
+6010-5030530 (Wasap) >> #PakLong

Kapsul Daun Durian Belanda – NDlife

Kapsul Daun Durian Belanda

Kapsul daub durian belanda 1

Khasiat Kapsul Daun Durian Belanda NDLife :

* Membantu merawat kanser.

* Anti-sembelit.

* Menurunkan asid urik (Gout).

* Membantu antibodi tubuh.

* Memudakan sel badan.

* Mencegah selsema.

* Mengatasi masalah kencing tidak lawas.

kapsul daun durian belanda 2

CARA PENGAMBILAN :-

3 biji pagi, 3 biji malam.

SMS/WHATSAPP/SEKARANG !

Kami menawarkan Kapsul Daun Durian Belanda Ndlife pada harga PROMOSI

kapsul-daun-durian-belanda

RM50 sahaja (100 kapsul).

POSLAJU PERCUMA!

===================================

Whatsapp : Kapsul Durian Belanda
+6010-5030530 #PakLong

Minyak Lintah Black Leech Oil – Spray

Minyak Lintah Hitam – Black Leech Oil

Khasiat Minyak Lintah sebenarnya TIDAK perlu diperkenalkan lagi.

Telah ramai LELAKI yang mengetahui khasiat dan kemujaraban minyak lintah ini.

Bagi anda yang baru pertama kali mencari produk untuk kembalikan kehebatan kelelakian anda….

Anda TIDAK salah tempat lagi… Inilah produk yang dicari-cari….

Biasanya anda akan berjumpa dengam Minyak Lintah Gunung dijual dimana-mana.

Kini kami bekalkan kepada anda

Minyak-Lintah-Hitam--SPray--Black-Leech-Oil

Minyak Lintah Hitam – Black Leech Oil

untuk anda mendapat LEBIH keberkesanan.

HARAP MAAF……

jika anda sihat dan tiada masalah dalam memberi kepuasan seks kepada Isteri anda…

JANGAN Bazirkan wang anda dengan membeli produk ini.

Produk Minyak Lintah Hitam hanya untuk membantu mengembalikan kesihatan alat/senjata Lelaki

supaya kembali berperananan seperti usia 20-25 tahun.

(Kembali POWER laaa tu…) TAPI… anda perlukan lakukan proses urutan berkala yang kami sediakan.

Minyak-Lintah-Hitam--SPray--Black-Leech-Oi-2l

KHASIAT MINYAK LINTAH HITAM

  • Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah
  • Membantu Merawat penyakit strok
  • Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
  • Membantu memulihkan :
    1. Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
    2. Zakar bengkok
    3. Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
    4. Melambatkan keluar mani

JANGAN MUDAH PERCAYA, JIKA ADA PRODUK MENJANJIKAN KESAN SEGERA ATAU SERTA-MERTA

Mana mungkin, ada produk yang membuatkan zakar anda membesar serta-merta (kecuali di sengat tebuan).

Anda perlu amalkan produk ini sekurang-kurangnya 30 hari untuk mendapatkan kesan.

JANGAN TERTIPU dengan promosi produk yang KESAN CEPAT.

Jika anda mendapat hasil yang anda inginkan dalam masa yang singkat, selepas menggunakan produk, Syukur Alhamdulillah.

Berterima kasih lah kepada TUHAN yang memberi bekas kepada usaha kita.

MINYAK LINTAH HITAM – Black Leech Oil

Minyak-Lintah-Hitam--SPray--Black-Leech-Oil

Cara guna : Spray SAHAJA di zakar dan biarkan ia meresap selepas sesi urut menggunakan Minyak Lintah di atas.

Amalkan setiap hari untuk kesan maksima.
Harga : RM70.00 termasuk kos poslaju (S/S : RM80.00)

TEMPAHAN dan BAYARAN

Harga : *** sila rujuk di atas ***

Penting!!! JANGAN BAYAR DULU….

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok Minyak Lintah Hitam BLO? (nama anda) ke 011-11577206

STOK TERHAD

PAM ZAKAR – VXGRA MEN GUN

 

VXGRA MEN GUN

VXGRA MEN GUN adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki

yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang.

Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi

dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

Fungsi VXGRA MEN GUN

Pam Zakar VXGRA MEN GUN merupakan alternatif bagi urutan.

Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu

yang ringkas dan cepat, pam zakar VXGRA MEN GUN ini adalah pilihan yang tepat.

Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang,

ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar

serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

vxgra-men-gun-pam-zakar-pam-lelaki-pump-zakar-pump-besarkan-zakar-lelaki

SAIZ PAM ZAKAR MEN GUN

Pam Zakar VXGRA MEN GUN mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci.

Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan

Pam Zakar VXGRA MEN GUN secara konsisten.

Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan Krim Serum Vxgra.

Hanya sapukan Krim Serum Vxgra pada zakar dan kemudian pam

dengan Pam Zakar VXGRA MEN GUN sekerap yang mungkin.

Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 INCI dalam masa 2 minggu atau kurang dari 1 bulan!

Cara Guna VXGRA MEN GUN

1. Sapukan minyak lintah pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar anda.

2. Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.

3. Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.

4. Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.

5. Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.

6. Setelah zakar mengecut, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.

7. Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.
Peringatan!!!
Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

TEMPAHAN :

Harga : RM 250.00 (Sem Malaysia ) / RM 260.00 (Sabah/Srwk)

PROMOSI : RM 180.00 (Sem Malaysia ) / RM 190.00 (Sabah/Srwk)

Untuk harga promosi whatsapp / SMS admin
P/s: Percuma Poslaju

SMS/WHATSAPP : Ada VXGRA MEN GUN + Nama + Negeri anda ke 010-806 9766

JUS MUJARAB MERAWAT SAKIT JANTUNG

JUS MUJARAB

Cegah sakit Jantung sebelum terlambat

 Jus-mujarab-ubat-sakit-jantung-jantung-sihat

KHASIAT JUS MUJARAB

Jus Mujarab boleh membantu membebaskan saluran darah dalam badan dari tersumbat.

terutama yang menuju ke jantung, membuang kolestrol, melancarkan pengaliraan darah,

meningkatkan sistem imunisasi badan, dan mencegah sakit jantung.

Ditenagakan dengan doa khusus bagi memulihkan saluran darah dengan izin Allah Ta’ala.

CARA MINUM

1 atau 2 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan, dan setiap malam sebelum tidur.

 

RAMUAN JUS MUJARAB

  • Lemon
  • Madu
  • Apple Cider
  • Halia
  • Bawang Putih
  • Doa

Ini adalah persediaan tradisional, bersih dan suci menepati syariat.

GONCANG SEBELUM DIGUNA.

 

TEMPAHAN:

1 Botol JUS MUJARAB (320 ml) : RM60 atau RM70 (Sabah-Sarawak)

SMS/WHATSAPP: Ada stok JUS MUJARAB?

Hantar ke : 010-806 9766

NDLife-Kapsul Biji Apricot Penawar Kanser

NDLife-Kapsul Biji Apricot Penawar Kanser

Kapsul-biji-Apricot 2

Biji aprikot kaya dengan Vitamin B17 yang berfungsi melenyapkan sel tak normal dalam tubuh (sel kanser/ketumbuhan) penyebab pelbagai penyakit

Sebotol (100 kapsul).
Kapsul Biji Aprikot NdLife dapat mengurangkan migrain dan juga stress.

Hanya telan 3 biji setiap hari dan rasai kesan ketara seawal 3 hari.

VITAMIN B17 TERAPI METABOLIK KANSER & KETUMBUHAN

Sumber Vitamin B17 banyak dikesan dalam biji aprikot yang pahit dan mampu mengubati penyakit-penyakit metabolik seperti kanser & ketumbuhan.

TEMPAHAN secara SMS / Whatsapp :
hantar mesej : Ada Stok Kapsul Aprikot

+6010-5030530

KAPSUL KUNYIT PUTIH – ANTI KANSER

KAPSUL KUNYIT PUTIH ORI
kunyit-putih
Kunyit Putih (Curcuma Zedoaria) telah lama dikenali dengan meluas oleh masyarakat di mana ia mempunyai khasiat yang bertindak sebagai anti-kanser dan tumor yang berkesan..
Selain untuk penyembuhan dan pencegahan kanser, Kunyit Putih juga mampu mengatasi dan mengubati pelbagai masalah kewanitaan seperti keputihan dan senggugut..
Terdapat banyak sekali manfaat Kunyit Putih di mana kajian juga sudah dijalankan diluar dan di dalam negeri dengan ujian farmakologi, toksikologi pada binatang sehinggalah ujian klinikal tentang manfaat ekstrak Kunyit Putih untuk terapi kanser.
Kebiasaannya, di Jawa, Kunyit Putih sering digunakan sebagai penyembuh demam dan pengeluar toksid yang berbentuk peluh, sedangkan di Dayak pula, Kunyit Putih ini dijadikan sebagai ubat kepada batuk berdarah dan keracunan makanan. Bagi wanita yang sedang nifas, Kunyit Putih berperanan sebagai pembersih..
Kunyit Putih juga boleh dikunyah sebagai alternatif masalah nafas berbau.. Air rebusannya pula boleh mengubati sakit gigi, masalah pencernaan dan masuk angin..
Menurut buku Anti Cancer Medical Herbs, iaitu buku yang dihasilkan berdasarkan kajian Chan Minyi bersama rakan-rakannya, Curcuma Zedoaria mempunyai tahap keberkesanan yang tinggi untuk mengatasi kanser dan tumor..
Berdasarkan hasil penelitian American Institute Cancer Report (New York Time) 1 Jun 1999 dan juga pakar Fakulti Farmasi atupun PAU Bioteknologi serta PPOT UGM Yogyakarta menyatakan bahawa terdapat kandungan aktif di dalam Kunyit Putih.
 iklan-kunyit-putih
Antara kandungannya ialah :
RIP (Ribosome Inacting Protein) yang berfungsi mematikan perkembangan sel kanser, meruntuhkan sel kanser tanpa merosakkan tisu di sekitarnya dan menyekat pertumbuhan sel kanser..
Zat Antioksidan yang mampu mencegah kerosakan gen..
Zat Anti-curcumin yang bertindak sebagai anti-inflamasi (anti-keradangan).
Dengan adanya kandungan aktif yang dimilikinya, Kunyit Putih dapat menyembuhkan Kanser dan Tumor, Gastrik, Radang Tekak, Radang Hati, Bronkhitis, Tonsil, Senggugut, Keputihan, Jerawat, Bisul, Diabetes, Asma, Darah Tinggi, Stroke, Sakit Jantung serta menurunkan Kolesterol..
Walau bagaimanapun, sebaiknya Kunyit Putih ini tidak digunakan ketika hamil kerana boleh mengakibatkan keguguran.
Nama : Kapsul Kunyit Putih
Kandungan : 100% kunyit putih
Isian : 60 kapsul
Kegunaan : Untuk penjagaan kesihatan lelaki dan wanita
Cara guna : Makan 1 pagi dan 1 malam
Larangan : Wanita mengandung dilarang mengambilnya.
Keluaran : Kedah, Malaysia
=====================================

TEMPAHAN : secara SMS / Whatsapp :
Kapsul Kunyit Putih >> +6010-5030530  (#PakLong)